luni, 5 septembrie 2011

Ce poti invata din filmele americane:


1. Apartementele mari din New York au o chirie convenabila pentru oricine, somer sau director.
2.
Toate pungile de cumparaturi contin cate o piine-bagheta. 

3Politistii cinstiti si muncitori sunt in mod traditional impuscati cu 3 zile inainte de pensionare.
4. Nu conteaza daca intr-o lupta numarul adversarilor este foarte mare: inamicii tai vor astepta rabdatori sa te atace unul cate unul, dansand in jurul tau intr-o maniera amenintatoare, pana cind ii faci knock-out pe cei dinainte.
5. Daca esti blonda si draguta, este foarte probabil sa ajungi expert mondial in fisiune nucleara la virsta de 22 de ani.
6. Mai toate computerele laptop sunt suficient de puternice pentru a patrunde in sistemul de comunicatii al oricarei civilizatii extraterestre invadatoare.

7. Daca trebuie sa dezamorsezi o bomba nu ai de ce sa-ti faci griji, intotdeauna vei alege corect firul care trebuie taiat.
8. Este foarte usor pentru oricine sa piloteze pina la aterizare un avion de orice tip, urmand instructiunile cuiva din turnul de control.
9. O data pus pe buze, rujul nu mai dispare de acolo, orice ai face, inclusiv scufundari submarine.
10. Turnul Eiffel se vede pe orice fereastra din Paris.
11. Un barbat nu va arata nici un semn de durere in cursul celor mai feroce lupte, dar se va crispa cu totul cind o femeie incearca sa-i curete zgarieturile.
12. Daca locuiesc intr-o casa bintuita, femeile vor iesi in miezul noptii - dar numai in cele mai transparente desuuri - sa vada ce este cu sunetele ciudate pe care le aud.
13. Un computer pe care trebuie sa deschizi un fisier text nu va avea cursor, dar va spune intotdeauna: "Introdu parola".
14. Nu-ti face probleme: oricit de secrete ar fi informatiile de pe computer, din a treia incercare vei ghici parola corecta.
15. Toate bombele au un ceas electronic cu cifre mari si rosii, pentru a stii exact cat mai este pana la explozie.
16. Un detectiv poate rezolva un caz numai dupa ce a fost suspendat.
17. Daca te hotaresti sa dansezi pe strada, toti cei pe care ii vei intalni vor cunoaste perfect pasii.


 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...