vineri, 30 septembrie 2011

bărbatul trebuie să sărute mâna femeii



Sunt de accord cu obiceiul care spune că bărbatul trebuie să sărute mâna femeii când o întâlneşte prima dată. De undeva tot trebuie să înceapă.
   (Sacha Guitry).

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaabdare...


O educatoare isi ajuta unul din copii sa isi puna cizmulitele in picioare. El a cerut ajutor si acum si-a dat seama de ce. Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu vroiau nicicum sa intre.Pana cand a reusit sa ii puna si a doua cizmulita, i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte. De aceea, aproape ca i-au dat lacrimile cand baietelul a zis: “Doamna, dar sunt puse invers.” Intr-adevar, erau pe picior gresit. Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmultele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand din nou cizmulitele erau incaltate, de data aceasta asa cum trebuia. Doar atunci a zis baietelul: “Cizmulitele astea nu sunt ale mele.”In loc sa strige la el: “De ce nu mi-ai spus!” si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte.Atunci baietelul a zis: “Sunt cizmulitele fratelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi!”Acum ea nu mai stia ce sa faca, sa planga sau sa rada. A reusit totusi sa stranga suficient har pentru a se lupta din nou cu cizmulitele.Cand in sfarsit l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat: “Si acum, unde iti sunt manusile?”


Raspunsul?


“Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pierd..."

.Pasul Inainte, face diferenta in viata.

Conteaza daca alegi sa faci Pasul Inainte sau Pasul Inapoi. Diferenta intre un Pas Inainte si unul Inapoi este foarte mica din punct de vedere mental, dar foarte mare din punct de vedere al consecintelor.Pasul Inainte, face diferenta in viata. (Florin Rau)
                   Pasul Inainte, face diferenta in viata. (click)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...