joi, 14 iulie 2011

If he loves you, you'll know.
If he doesn't, you'll be confused.
Romeo & Juliet is just another example of why communication within a relationship is so crucial.
The people who want to stay in your life will always find a way.

Biscuiții

               O tânără aștepta avionul în sala de așteptare a unui aeroport.
Pentru că trebuia să aștepte o perioadă lungă de timp și-a cumpărat o carte și un pachet de biscuiți. Ca să treacă timpul mai ușor s-a asezat pe un scaun și a început să citească.. Lângă ea, pe scaunul alăturat erau biscuiții și pe următorul scaun era un domn care citea ziarul.
Când a inceput pachetul și implicit primul biscuit, domnul de alături a luat și el unul. Ea s-a simțit indignată, dar nu a zis nimic și a continuat să citească. În interiorul ei spunea: "uite ce fel de om este acest bărbat, dacă aș avea numai puțin curaj i-aș face morală."
             De fiecare dată când ea lua un biscuit lua și el unul. Acest lucru o înfuria dar nu dorea să fie cauza unei scene. Când a mai rămas în pachet ultimul biscuit, ea gândea "ah acum vreau să văd ce îmi zice când se vor termina toți" Bărbatul a luat ultimul biscuit, l-a rupt în două și i-a dat jumatate. "AH!!asta e culmea" gândi ea, și își luă cartea și geanta și se îndreptă spre ieșirea sălii de așteptare. După ce se așeză pe scaun în avion, și se simți mai liniștită, închise cartea și deschise geanta pentru a pune acolo jumătatea de biscuit rămasă când....surpriză!!! deschinzând geanta văzu că pachetul ei era întreg și se afla în geantă.
              Abia atunci înțelese că pachetul de biscuiți pe care îl mâncase nu era al ei ci al domnului de alături și se rușină. Domn care împărțise chiar și ultima bucățică, fără a se simți indignat, nervos sau superior...în timp ce ea se comportase urât și își simțise orgoliul atins. Însă acum nu mai avea nici măcar posibilitatea să se explice sau să-și ceară scuze.

MORALA:
De câte ori în viață am mâncat biscuiții altcuiva fără să ne dăm seama?
Inainte de a ajunge la o concluzie și înainte de a gândi rău despre o persoană, UITĂ-TE ATENT la ceea ce ai în jur, de obicei ceea ce vezi nu e adevărul situației.

Există 4 lucruri în viață care nu se pot recupera:
O PIATRĂ....după ce ai aruncat-o.
O VORBĂ.....după ce ai spus-o.
O ȘANSĂ......după ce a trecut.
              și
IUBIREA ... pentru cel care nu luptă.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...